Stödgrupper

Ibland kan det behövas en omstart efter återfall, en kickstart eller en ”verklighetskoll”. Samtal med ett proffs tillsammans med en grupp är i särklass det kraftfullaste sättet att tillfriskna! Ensam är inte stark och många undersökningar visar att Beroendesjukdomen behandlas bäst i grupp ❤

Det ger energi, lyfter upp en och kan räta ut frågetecken som gör det svårt att komma vidare. Gemenskapen i en grupp som upplever det du gör är en kraft som inte går att beskriva, den måste upplevas.

Vilket ska vara mitt nästa steg? Är sjukdomen på väg att nästla sig tillbaka igen? Hur ska jag göra för att förebygga återfall? Vilka verktyg ska jag använda nu? Hur tar jag mig upp på banan igen? Dessa, och andra frågor kopplade till ditt tillfrisknande, kan jag hjälpa dig med att se över och leta svar på! Tillsammans med gruppen jobbar vi lösningsfokuserat och hjälper och stöttar varandra på resan! Utifrån varje tillfälle får du övningar, tips och råd att ta med dig på din fortsatta resa.

Missa inte chansen att stärka ditt tillfrisknande tillsammans med andra!

Gruppen ”träffas” via Zoom, så du behöver ladda ned den applikationen för att kunna delta. Vi ses vid 5 tillfällen. Varje gång går vi laget runt och arbetar med lösningar på frågeställningar som deltagarna tar med sig till varje tillfälle. Ibland kan jag flika in med en övning eller annat som är relevant för just det tillfället. Vi fyller på med kunskap, delar erfarenheter och stöttar varandra på ett unikt sätt!

5 tillfällen á 60 min (max 5 deltagare/grupp) kostar 3 750: –