Matplan

Behöver du hjälp att se över eller utveckla din matplan?

När vi kommit till den punkt att vi behöver se över vad vi stoppar i oss så är det dags att utveckla en Matplan. En matplan kan se väldigt olika ut från person till person och jag är väldigt noga med att lyssna in dina tankar, funderingar och eventuella önskemål när jag utvecklar/uppdaterar eller ser över en Matplan. Vi är alla biokemiskt unika och även om grunden oftast är den samma så tål vi olika saker och triggar på olika saker. Vad tål du? Vad triggar du på? Finns det vissa livsmedel som kan hjälpa och/eller stjälpa just dig?Detta hjälper jag dig att ta reda på!

Hur går det till?

  • Jag skickar dig dokument att fylla i angående grunden i din biokemi, dina ätstrukturer, dina triggers mm.
  • Du betalar den bifogade fakturan, fyller i materialet och mejlar mig det tillbaka för att jag ska kunna sammanställa och utveckla en Matplan.
  • Du får denna till dig tillsammans med annat material tex ett ”Kom igång”-dokument där du har lite allmänna tips och råd angående både kost, kosttillskott och recept. Beroende på din unika person tillkommer eventuellt annat material, anpassat efter dig.
  • Efter 3-7 dagar, då du haft gott om tid att se över materialet och troligen samlat på dig frågor har vi ett samtal vi telefon, skype eller zoom, för att gå igenom materialet och för att du (och ev jag) ska kunna ställa frågor och utforma/finslipa matplanen. Samtalet tar ca 20-30 min.
  • Om några ändringar görs i Matplanen får du en uppdaterad version skickad till dig.

Kostnad för Matplan utan uppföljning: 1 450: –

Du kan även välja att lägga till ett eller två uppföljningssamtal á 20-30 min efter 2 veckor och/eller 4 veckor.

Kostnad för Matplan med uppföljning efter 2 veckor: 1 750: –

Kostnad för Matplan med uppföljning efter 2 och 4 veckor: 2 000: –

Du kan även göra Matplan och Biokemisk Reparation tillsammans till en kostnad av 2 750:- 

Uppföljningssamtal som bokas utanför Matplan kostar 500: – á 30 min