Individuella samtal

Ibland kan det behövas en omstart, kickstart eller en ”verklighetskoll”. Ett samtal med ett proffs kan väcka energi, lyfta upp en och räta ut frågetecken som gör det svårt att komma vidare. Vilket ska vara mitt nästa steg? Är sjukdomen på väg att nästla sig tillbaka igen? Hur ska jag göra för att förebygga återfall? Vilka verktyg ska jag använda nu? Hur tar jag mig upp på banan igen? Dessa, och andra frågor kopplade till ditt tillfrisknande, kan jag hjälpa dig med att se över och leta svar på! Utifrån svaren får du övningar, tips och råd att ta med dig på din fortsatta resa.

Ett individuellt samtal kostar 500: – á 30 min.

Du kan också boka ett paket på  5 tillfällen á 45 min till en kostnad av 3 250 : – (Då har du alltså ett 30 minuters tillfälle på köpet). Vi bokar in samtalen med jämna mellanrum, exempelvis varannan vecka, eller 1 g /månad. Samtalen bokas inom ett år från det första samtalet.

Vad samtalen riktas in mot är ditt eget val. Vi kan arbeta med Återfallsprevention vid fem tillfällen, eller jobba med de 12 stegen, diskutera Biokemi, Matplan, Verktyg, Personlig utveckling mm. Du väljer det som passar dig där och då!