Barn, Ungdomar och Föräldrar

Är du förälder till ett barn eller en ungdom som du tror har ett sockerberoende? Det kan vara något av det svåraste som finns att stå bredvid någon man älskar så innerligt och känna sig totalt maktlös! Känslor som oro, skam, ilska, hopplöshet och uppgivenhet ställer sig ibland i vägen för den varma kärleksfulla relation vi vill ha med våra barn.

Vill du lägga om kosten tillsammans med ditt barn? Behöver ni inspiration i familjen? Behöver du som förälder stöttning? Det, och mycket mer kan jag hjälpa till med! Hör av dig till mig så upptäcker vi lösningar!

Du/ni kan boka samtal med mig via telefon, skype eller zoom.

STÖDPAKETET

Vi träffas 5 tillfällen á 45 min, via telefon, Zoom eller Skype, och utöver samtalen kommer ni få tillgång till föreläsningar, övningar, tips och trix, allt anpassat efter er familj. Samtalen bokas under max ett år.

Om ungdomen har åldern inne görs även en SUGAR.

Kostnad utan SUGAR 3 750 : –

Kostnad med SUGAR 4 500: –

FÖRÄLDRAGRUPP

Gruppen ”träffas” 5 tillfällen á 60 min, via Zoom eller Skype. Utöver träffarna kommer ni få tillgång till föreläsningar, övningar, tips och trix. Vi fyller på med kunskap, delar erfarenheter och stöttar varandra på ett unikt sätt!

Kostnad 3 750: –

INDIVIDUELLA SAMTAL

Ett individuellt samtal kostar 500: – á 30 min.