Föräldrastöd

När jag själv började tillfriskna från sockerberoende och kom ut ur dimman jag levat i blev det ganska omedelbart fokus på mina barn, som då var ett och tre år. Jag var rädd, orolig att de skulle ha samma sjukdom som mig, att de skulle behöva lida på samma sätt som jag gjort och jag vill för allt jag kunde uppbåda se till att de inte blev sockerberoende.

Jag har fått lära mig att det är så otroligt mycket som gör oss till de vi är idag och jag har på min resa fått titta på olika delar som format mig till den person jag var och har blivit. Maten har stor betydelse, men det finns många andra saker vi kan titta på också. Ibland behöver en förälder bara stöttning i att vara förälder. Det kan jag hjälpa till med.

Du/ni kan boka samtal med mig via skype eller zoom.

Ett individuellt samtal kostar 500: – á 30 min.

Du kan också boka ett ”FöräldraPower Pepp Paket”. Där ingår 5 tillfällen á 45 min till en kostnad av 3 250 : – (Då har du alltså ett 30 minuters tillfälle på köpet). Vi bokar in samtalen med jämna mellanrum, exempelvis varannan vecka, eller 1 g /månad.

Vad samtalen riktas in mot är ditt eget val. Du väljer det som passar dig där och då!

Förslag på ämnen att beröra är;

  • Vad jag äter och vad äter mina barn?
  • Biokemi (som vi ärver av våra föräldrar, men som vi också kan påverka genom en mängd olika faktorer),
  • Dialogbaserat föräldraskap.
  • Självkänsla/självförtroende.Är det skillnad på det och hur hjälper jag mitt/mina barn att bygga upp det?? Skam ( Vad är det? Hur läker jag min egen skam och hur hjälper jag mina barn?)
  • Tankar om mig själv ( som ofta kommer från det jag hört mina föräldrar säga om mig ”Hon är blyg” ”Hon tycker om djur” ”Hon har inte så bra hand om barn” osv och som jag gör till min egen sanning, för att mina föräldrar är mina råmodeller. Hur pratar jag om/med mina barn?),
  • Hur tar jag hand om mig själv? ( Ser jag att det är jag som behöver stå överst på ”min lista” för att kunna föra vidare att mina barn är viktiga, värda att lyssna på och tas på allvar, att det är ok att säga nej och lyssna på vad min kropp talar om för mig)
  • Andlighet ( Hur fyller jag på min egen, vad är det, ska mina barn ta del av det och hur gör jag?)

 

Annonser