Föräldrastöd

Är du förälder till ett barn eller en ungdom som du tror har ett sockerberoende? Det kan vara något av det svåraste som finns att stå bredvid någon man älskar så innerligt och känna sig totalt maktlös! Känslor som oro, skam, ilska, hopplöshet och uppgivenhet ställer sig ibland i vägen för den varma kärleksfulla relation vi vill ha med våra barn.

När jag själv började tillfriskna från sockerberoende blev det ganska omedelbart fokus på mina barn, som då var ett och tre år. Jag var rädd och orolig att de skulle ha samma sjukdom som mig, att de skulle behöva lida på samma sätt som jag gjort och jag ville för allt i världen se till att de inte blev sockerberoende!

Senare har jag följt dem upp i tidiga tonår och hamnat i så många andra situationer än de jag trodde skulle komma. Mer än jag kunnat ana, och som också givit mig insikten att det finns mycket annat vi kan och behöver titta på också! Maten har en enormt stor betydelse, men är bara 10 % av att leva ett sockerfritt liv, även för barn och ungdomar!

Vill du lägga om kosten tillsammans med ditt barn? Behöver ni inspiration i familjen? Behöver du förälder stöttning? Det, och mycket mer kan jag hjälpa till med! Hör av dig till mig så upptäcker vi lösningar! Vi börjar med ett gratis samtal på 30 min, för att se om jag har något att erbjuda som passar er! (OBS att samtalet behöver bokas in.)

Du/ni kan boka samtal med mig via telefon, skype eller zoom.

INDIVIDUELLA SAMTAL

Ett individuellt samtal kostar 500: – á 30 min.

Du kan också boka ett paket på 5 tillfällen á 45 min till en kostnad av 3 250 : – (Då har du alltså ett 30 minuters tillfälle på köpet). Vi bokar in samtalen med jämna mellanrum, exempelvis varannan vecka, eller 1 g /månad.

Vad samtalen riktas in mot är ditt eget val. Du väljer det som passar dig där och då!

FÖRÄLDRAGRUPP

Gruppen ”träffas” via Zoom, så du behöver ladda ned den applikationen för att kunna delta. Vi ses vid 5 tillfällen. Varje gång går vi laget runt och arbetar med lösningar på frågeställningar som deltagarna tar med sig till varje tillfälle. Ibland kan jag flika in med en övning eller annat som är relevant för just det tillfället. Vi fyller på med kunskap, delar erfarenheter och stöttar varandra på ett unikt sätt!

5 tillfällen á 60 min (max 5 deltagare/grupp) kostar 3 750: –

Förslag på ämnen att beröra är;

  • Vad jag äter och vad äter mina barn?
  • Hur lägger vi om kosten?
  • Dialogbaserat föräldraskap.
  • Självkänsla/självförtroende.Är det skillnad på det och hur hjälper jag mitt/mina barn att bygga upp det?? Skam (Vad är det? Hur läker jag min egen skam och hur hjälper jag mina barn?)
  • Tankar om mig själv ( som ofta kommer från det jag hört mina föräldrar säga om mig ”Hon är blyg” ”Hon tycker om djur” ”Hon har inte så bra hand om barn” osv och som jag gör till min egen sanning, för att mina föräldrar är mina rollmodeller. Hur pratar jag om/med mina barn?),
  • Hur tar jag hand om mig själv? (Ser jag att det är jag som behöver stå överst på ”min lista” för att kunna föra vidare att mina barn är viktiga, värda att lyssna på och tas på allvar, att det är ok att säga nej och lyssna på vad min kropp talar om för mig)
  • Andlighet (Hur fyller jag på min egen, vad är det, ska mina barn ta del av det och hur gör jag?)