Gruppcoachning

Ibland kan det behövas en kickstart, en omstart, eller helt enkelt ett kontaktnät där du kan bolla frågor och tankar, och fördjupa din kunskap om sockerberoende. En grupp ledd av ett proffs ger möjlighet för dig att ta enorma kliv i ditt tillfrisknande, räta ut eventuella frågetecken, hitta stöttning, få inspiration och få kunskap som tar dig vidare i ditt sockerfria liv. I mina grupper träffar du både nykomlingar och andra som varit med ett tag och du får ta del av andras erfarenheter, under ledning av mig, så att du hittar ett tryggt rum där alla får plats.

Forskning visar att det är tillsammans med andra vi på bästa sätt hittar stöttning och uppnår långvariga, livslånga livsstilsförändringar.

Hur gör du för att bli sockerfri? Vilket är det första steget? Vilket ska vara ditt nästa steg? Är sjukdomen på väg att nästla sig tillbaka igen? Hur ska du göra för att förebygga återfall? Vilka verktyg ska du använda nu? Hur tar du dig upp på banan igen? Dessa, och många, många andra frågor kopplade till ditt tillfrisknande, är sådant vi tar upp tillsammans med föreläsningar, lösningsfokuserade diskussioner!

Vi träffas via Zoom och varje träff varar så länge det finns frågor att ta upp, dock max 1,5 h/tillfälle.

Grupptillfällena ligger på måndagar kl 18.00 samt lördagar kl 10.00.

Kostnad för gruppcoaching är 3 000: – för sex tillfällen.

Under resten av juni och juli får du ett erbjudande att med koden SUGARFREELIVING då du bokar någon av de individuella alternativen får du 300: – rabatt på det alternativet, samt gratis deltagande i coachinggrupp fram till och med september!!

Välkommen med din anmälan!

%d bloggare gillar detta: