Stöd för framgång!

Hur gör jag för att bli sockerfri? Vad ska jag äta? Behöver jag kosttillskott? Hur ska jag berätta för andra om mitt sockerberoende? Är sjukdomen på väg att nästla sig tillbaka igen? Hur ska du göra för att förebygga återfall? Dessa, och många fler frågor, är sådant vi berör på våra grupptillfällen!

Forskning visar att det är tillsammans med andra vi på bästa sätt hittar stöttning och uppnår långvariga, livslånga livsstilsförändringar!

I stödgruppen får du ett kontaktnät där du tryggt kan fördjupa din kunskap om sockerberoende. En grupp ledd mig som är utbildad beroendeterapeut ger möjlighet för dig att ta enorma kliv i din personliga utveckling! I grupperna finns både de som nyligen startat sitt sockerfria liv och andra som varit med ett tag, vilket ger en styrka och gemenskap som är helt unik! Du kommer även få tillgång till en Facebook, – och messengergrupp där ni kan fortsätta hålla kontakten och få stöd mellan våra träffar.

Varje tillfälle börjar med att du får en föreläsning på ca 30 minuter om ämnen som berör sockerberoende tex;

  • Kosten
  • Biokemi och andning
  • Återfallsprevention
  • Verktyg i tillfrisknande
  • Andningsträning
  • Skam

Efter föreläsningen finns möjlighet att ta upp olika, för dig aktuella, situationer och arbeta lösningsfokuserat med strategier för att kunna fortsätta leva ett sockerfritt liv.

Vi träffas via Zoom och varje träff varar så länge det finns frågor att ta upp, dock max 1,5 h/tillfälle.

Grupptillfällena ligger på måndagar kl 18.00, samt lördagar kl 10.00.

Kostnad för stödgrupp är 3 000: – för sex tillfällen och faktureras i förväg. Om du bokar något av de individuella alternativen med mig, får du delta i grupp till halva priset.

Välkommen med din anmälan!

%d bloggare gillar detta: