Barn och socker

Jag möter så ofta rädda, oroliga och förtvivlade föräldrar. Föräldrar som själva är sockerberoende och är rädda att deras barn ska behöva gå igenom samma sak. Föräldrar som ser att deras barn troligen är sockerberoende och inte vet vad de ska göra åt det, eller hur de kan hjälpa. Föräldrar om vill förändra barnens kost och sätt att äta, men möter ifrågasättande från andra föräldrar och samhället i stort. och många, många fler. Vi som arbetar med sockerberoende får nästan alltid frågan; ”Hur gör jag med barnen??”

Det finns ingen mall, men det finns hjälp och stöd att få! Under fliken ”Hjälp att få” finns olika sätt som jag kan hjälpa dig på. Det finns även en sida på FB ”Föräldraskap för Små Sockerbomber” där du kan ansöka om medlemskap för att träffa andra föräldrar, få tips, råd, pepp, recept och kunskap. Välkommen!

I min blogg finns flera inlägg som ligger under kategorin ”Barn” Där kan du följa mina tankar, och även få tips och råd hur du kan lägga om kosten med dina barn. Ta en titt, och kommentera gärna!

Allt gott! /Annica

Annonser