Matplan

För att kunna leva ett sockerfritt liv behöver du börja med att ta bort allt som innehåller socker, sötningsmedel och snabba kolhydrater. För att uppnå ett lugn omkring maten och kosten behöver din Matplan vara individuellt anpassad, eftersom vi alla är biokemiskt unika och reagerar olika på olika livsmedel, även om vi har samma sjukdom.

Att utarbeta en Matplan går till så att jag mailar dig material (flera dokument) som ska fyllas i och som ger mig en överblick över delar av din biokemi, så att matplanen kan anpassas så mycket som möjligt till dig, och de områden du eventuellt behöver läka eller stötta. Jag sammanställer resultaten, utarbetar en Matplan och vi hörs för ett första samtal och går igenom det hela tillsammans.

Matplanen jag utformar är en definition på mängder du ska äta varje måltid, och om du behöver undvika vissa livsmedel utöver de som triggar dig och är din drog.

I de dokument som ingår i din Matplan finns bla. inköpslista, fettnyckel, symptom på avgiftning från socker, matdagbok, samt ett fåtal recept och lite annat smått och gott!

Efter ca 4 veckor har vi ett uppföljande samtal, där vi går igenom hur det har fungerat, och om du har ytterligare frågor.

Jag jobbar via Zoom, telefon eller träffas live.

Kostnad Matplan 1 750: –

I Matplans paketet ingår;

  • Sammanställning av material
  • 2 st samtal á 30 min.
  • Utarbetning av Matplan
  • 1 st Matplan
  • ”Kom igång”- ett dokument med grunderna för kostomläggning

Välkommen att höra av dig!

%d bloggare gillar detta: